Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doylík má nový domov

Po zralé úvaze a důkladném zvážení všech pro a proti jsme se rozhodli najít našemu Doylíčkovi nový domov a nového páníčka. U nás mu mezi smečkou šesti fen, zvláště při hárání, nebylo zrovna nejlépe, jak dospěl, potíže s ním v tomto období byly stále o něco větší.

Pár dní po zveřejnění našeho inzerátu se ozval pán, který měl o Doyla eminentní zájem. Byl to člověk, který se 35 let věnuje lovecké kynologii, cvičí jezevčíky, se kterými sklidil nemalé úspěchy. Chtěl Doyla na myslivost, což bylo pro nás velmi potěšující. Po několika telefonátech jsme se domluvili, že si pro Doyla přijel ve středu 16. 3. 2011 do Prahy. Byli jsme z té události celkem překvapení, protože nový majitel Doyla pohladil, nasadil mu připravený obojek a Doyl s ním naprosto bez problémů odešel, jako by se spolu znali odjakživa.

Věříme, že se v novém domově bude mít dobře, že o něj bude pečováno s láskou, dostane se mu i pořádného loveckého vyžití a bude věrným a spolehlivým pomocníkem svému novému pánovi, který se dlouhá léta myslivosti a myslivecké kynologii věnuje.